ΣΟΚ: Βρέθηκε διαμελισμένη σορός στην Κάρυστο – Τι λέει η αστυνομία


5-4-2019










Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν τη Δευτέρα (04/02) αστυνομικοί στην Κάρυστο – Η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον 20 ημέρες

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν το απόγευμα της Δευτέρας (04/02) οι αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι 81χρονης, που διέμενε μόνη της και είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον 20 ημέρες, στην περιοχή «Λάλα» Καρύστου. Κατά την διάρκεια της έρευνας στην οικία της 81χρονης, οι άνδρες της αστυνομίας αντίκρισαν πολύ σκληρές εικόνες.

Στην αυλή του σπιτιού βρήκαν δύο ανθρώπινα μέλη, σε προχωρημένη σήψη. Δίπλα στα ευρήματα βρέθηκαν νεκρά δύο πρόβατα και δέκα κοτόπουλα. Στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με το lamiareport.gr, εντοπίστηκαν υποσιτισμένα άλλα τέσσερα πρόβατα και αρκετά αδέσποτα σκυλιά που φέρεται να τα τάιζε επίσης η ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, μένει να αποδειχτεί και εργαστηριακά ότι πρόκειται για την 81χρονη. Τους αστυνομικούς ειδοποίησε ένας 41χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, νοίκιαζε σε άλλη περιοχή κάποιο χώρο της 81χρονης και δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο.
Περισσότερα στοιχεία στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις. Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καρύστου.

Πηγή:www.tromaktiko.gr

Σχόλια