Nέος δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας :Ευχές στους αιρετούς που είναι υποψήφιοι βουλευτές


20-6-2019








Ο νέος δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας και η παράταξη του εύχονται καλή επιτυχία στους δημοτικούς συμβούλους που είναι υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού:
Η ομάδα της «Συμφωνίας Προοπτικής» και ο επικεφαλής της Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, χαιρετίζουμε τις υποψηφιότητες των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτό διαμορφώθηκε από τις εκλογές της 26ης Μαΐου και πρώτα από όλα του μέλους του συνδυασμού μας, κ. Ιωάννας Νταντούμης ,της Δημάρχου Λεβαδέων και επικεφαλής πλέον της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώτας Πούλου αλλά και του κ. Πέτρου Αρκουμάνη εκλεγέντα με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στην δύσκολη μάχη των εθνικών εκλογών.

Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλό αγώνα και σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές, όλων των κομμάτων που κατέρχονται στο νόμο μας και όχι μόνο.
Η χώρα μας αλλά και ο Δήμος μας έχουν πλέον ανάγκη από σημαντικές πολιτικές πρωτοβουλίες για την σταθερότητα της οικονομίας αλλά και για να εισέλθουμε πλέον σε μια ουσιαστική τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας μετά και την πολυετή ύφεση λόγω των μνημονιακών συμβάσεων.
Ευχόμαστε ο κυρίαρχος λαός να εκλέξει τους κατάλληλους εκπροσώπους του, που θα έχουν ως στόχο κατά βάση την υλοποίηση προγραμμάτων αναπτυξιακής πολιτικής για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε όλους τους τομείς.


Πηγη:thivagr.blogspot.com/2019/06/n.html

Σχόλια