Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 - 2020 του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο eetaa.gr/

17-7-2019











Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020 του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο https://www.eetaa.gr/.
Η εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ απαιτεί τους κωδικούς taxisnet.

Δείτε εδώ τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης
της πληρότητας των φακέλων δικαιολογητικών των αιτήσεων.
Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τους αιτούντες μόνον ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr μέσω της Ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων. Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται ενστάσεις που αποστέλλονται με email ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).Στην ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η ημερομηνία υποβολής ενστάσεων λήγει 17/7/2019 και μέχρι τις 24:00.
Δείτε εδώ την Ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων
Όσοι έχουν επιλεγεί στους προσωρινούς πίνακες της ΕΕΤΑΑ καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη των Παιδικών Σταθμών Θήβας ( τηλ. 2262029372) προκειμένου να ενημερωθούν ΑΜΕΣΑ για την εγγραφή των παιδιών τους.

Πηγη:dothivas.blogspot.com/2019/07/2019-2020-eetaagr.html

Σχόλια