Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 43χρονου που κατηγορείται για βιασμό νέου με αυτισμό


12-12-2019











Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 43χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι βίασε 20χρονο νεαρό με νοητική στέρηση και αυτισμό.


Σύμφωνα με τις Αρχές η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση «αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου και δη, των ευάλωτων ή ανίσχυρων ατόμων από την εγκληματική του δράση, στην διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω εγκλήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε σε βάρος κι άλλων θυμάτων» ενώ καλούν τους πολίτες για την παροχή οποιαδήποτε πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο.

Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος άνδρας με καταγωγή από το Πακιστάν, ζούσε και εργαζόταν στο Μενίδι και φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα νεαρό αγόρι, με νοητική υστέρηση και αυτισμό.

Πηγη//www.newsbeast.gr/society/astynomiko-deltio/arthro/5764503/sti-dimosiotita-fotografies-toy-43chronoy-poy-katigoreitai-gia-viasmo-neoy-me-aytismo

Σχόλια