Τη Θηβαία Βασιλική Σούτα για τη δωρεά απινιδωτή βράβευσαν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Θηβαίων


27-11-2019













Τη Θηβαία φοιτήτρια Βασιλική Σούτα του Οδυσσέα βράβευσαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, για τη συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική, θέλησε να αξιοποιήσει τα χρήματα της υποτροφίας που έλαβε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου σπουδάζει στη Σχολή Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Ρόδου, αγοράζοντας έναν απινιδωτή για το Δημοτικό Στάδιο της Θήβας, που θα συμβάλει στην παροχή πρώτων βοηθειών στους χρήστες του σταδίου, πολίτες και αθλητές, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων και το Δημοτικό Συμβούλιο αναγνωρίζοντας την αξιέπαινη αυτή πράξη της συμπολίτισσάς μας Βασιλικής, που μπορεί να είναι πραγματικά σωτήρια για έναν συνάνθρωπό μας, τη βράβευσαν για τη δωρεά της, την ευαισθησία της και την κοινωνικής της προσφορά, με την ευχή να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και άλλοι συμπολίτες μας και ο απινιδωτής αυτός να είναι αχρείαστος, αλλά χρήσιμος εάν παραστεί ανάγκη.


Πηγ:thiva.gr

Σχόλια