ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Έντονα συναισθήματα προκάλεσε η εκδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Πρότασης Ζωής & του Δήμου Θηβαίων


16-12-2019













Συγκίνηση, θλίψη, θυμό, έντονο προβληματισμό αλλά και ελπίδα… γέννησε στους θεατές η θεατροποιημένη και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα και ειδικότερα των προσφύγων, που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής Υγείας «Πρόταση Ζωής», με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων.

Εκ μέρους του Δήμου, την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Χαρέμης, ο οποίος συνεχάρη θερμά τα στελέχη του Κέντρου, Ειρήνη Λύγγου και Ευγενία Βούλγαρη για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης καθώς και τους συμμετέχοντες σ’ αυτή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις ενέργειες του Δήμου για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, όταν διαμορφώθηκαν νέες κοινωνικές ανάγκες τόσο για τους πρόσφυγες όσο και την τοπική κοινωνία. Παρευρέθησαν, επίσης, η Βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θήβας Γιώργος Γελέκας.

Πηγη:thiva.gr

Σχόλια