Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων Γ. Αναστασίου με το νέο Δ.Σ. του ΤΟΣΥΝ


3-2-2020














Με το νέο Δ.Σ. του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δ. Θ. συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Χαρέμης και ο Πρόεδρος του ΔΟΘ και πρώην πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Σταμάτης Καλαμιώτης, μετά την επικύρωση από το Δημοτικό Συμβούλιο του πρακτικού των εκλογών που διενεργήθηκαν στις 4-1-2020 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΤΟΣΥΝ και τη συγκρότησή του σε Σώμα.

Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο του ΤΟΣΥΝ Μάριο Στάντζο και τα νέα μέλη για την εκλογή τους και ευχήθηκε να έχουν μία γόνιμη και παραγωγική θητεία και επιτυχία στο έργο τους. Τόνισε δε ότι η ενεργός συμμετοχή των νέων στα κοινά και ιδιαίτερα στα κέντρα λήψης αποφάσεων σε τοπικό επίπεδο, συμβάλλει στην αποτελεσματική τοπική διακυβέρνηση και αποτελεί καθοριστικό στοιχείο της συνέχειας της πολιτειακής λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο και κυρίως τη νεολαία και επικυρώθηκε η αγαστή συνεργασία για τον εντοπισμό, την ανάδειξη και την παρακολούθηση των αναγκών και των προβλημάτων της νεολαίας σε τοπικό επίπεδο, η μέριμνα για την επίλυσή τους καθώς και υλοποίηση δράσεων για την ενεργό και αποτελεσματική συμμετοχή των νέων στην τοπική κοινωνία. Το νέο Δ.Σ. του ΤΟΣΥΝ αποτελείται από τους:

Tακτικά Μέλη:
Πρόεδρος: Στάντζος Μάριος
Aναπληρωτής Πρόεδρος: Κάμπαξης Ηλίας
Γραμματέας: Αποστόλου Αικατερίνη
Ταμίας: Καμούτσης Στυλιανός
Μέλη: Τριανταφύλλου Ιωάννης, Χατζηδιάκος Ευάγγελος και Κόφας Ευάγγελος
Aναπληρωματικά Μέλη:
Πανδής Νικόλαος, Θανάσαινας Βασίλειος, Ζυγούρης Ιωάννης


Πηγη:thiva.gr

Σχόλια