Συμμετοχή του Δημάρχου Θηβαίων στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Στ.Ελλάδας με θέμα το νομοσχέδιο Πολιτικής Προστασίας


7-2-2020












Στη διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Το νέο νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία» που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά, συμμετείχε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στη Λαμία.

Στη συνεδρίαση, που είχε μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον συμμετείχαν, επίσης, ο νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου.
Στα πλαίσια αυτής της εποικοδομητικής διαδικασίας ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε τα Μέλη του Δ.Σ. και όλους τους Δημάρχους επί του νεοψηφισθέντος νομοσχεδίου για τον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων κι άκουσε τις παρατηρήσεις όλων, για τις οποίες δεσμεύτηκε ότι θα ληφθούν υπόψη στις ερμηνευτικές διατάξεις και εγκυκλίους που θα ακολουθήσουν του Νόμου. Τέλος, υπήρξε κοινή δέσμευση για στενή συνεργασία με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα σε καταστάσεις κρίσεων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, επίσης, από τον Δήμο Θηβαίων ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Χατζησταμάτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στ. Χαλβατζής, ως τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΔ.


Πηγη:thiva.gr

Σχόλια