Προληπτική απολύμανση στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας την Κυριακή 15/3


10-3-2020











Σε προληπτική απολύμανση σε όλο το Δημοτικό Στάδιο Θήβας, όπου υπάρχει συνάθροιση κοινού, προχωρά ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός του, που είναι ο αρμόδιος για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η απόφαση ελήφθη μετά από σύσκεψη αρμόδιων στελεχών και φορέων που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου στο Δημαρχείο, παρουσία και του Προέδρου του ΔΟΘ Σταμάτη Καλαμιώτη, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του κορονοϊού και με βάση σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ειδικότερα, η απολύμανση θα γίνει την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020. Ως εκ τούτου, το στάδιο δεν θα είναι προσβάσιμο για το κοινό εκείνη τη μέρα. Θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα 16 Μαρτίου.
Με αφορμή την απολύμανση του Σταδίου, ο Δήμαρχος Θηβαίων, δήλωσε :«Δεν φοβόμαστε, προστατευόμαστε από τον κορονοϊό τηρώντας τα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής. Συνιστούμε ψυχραιμία στους δημότες μας, γιατί ο πανικός είναι κακός σύμβουλος σε κρίσιμα θέματα υγείας. Ο Δήμος μας είναι έτοιμος να λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο χρειαστεί για την προστασία και την προάσπιση της υγείας των πολιτών. Επικοινωνούμε συχνά με τον ΕΟΔΥ και τους αρμόδιους φορείς Υγείας και ακολουθούμε τις οδηγίες τους»

Αντίστοιχα ο Πρόεδρος του ΔΟΘ, δήλωσε:«Λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία αθλητών, αθλούμενων, εργαζομένων και θεατών. Ωστόσο επιβάλλεται οι πολίτες που κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής».

Πηγη:thiva.gr

Σχόλια