Συνεχίζονται οι προληπτικές απολυμάνσεις στον Δήμο Θηβαίων


18-3-2020














Συνεχίζεται η απολύμανση στα δημοτικά κτίρια και στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Θηβαίων, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχει λάβει η Δημοτική Αρχή για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μετά το Δημοτικό Στάδιο, απολυμάνθηκαν οι εργασιακοί χώροι του Δημαρχείου ενώ ξεκίνησε και η απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων στην πόλη της Θήβας.

Υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Θηβαίων Γιώργου Αναστασίου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ανδρέα Χατζησταμάτη, τα συνεργεία του Δήμου απολύμαναν πεζοδρόμια, πλατείες, πεζόδρομους και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους σε όλες τις συνοικίες.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για τον περιορισμό μετάδοσης του ιού θα απολυμανθούν όλοι οι εργασιακοί χώροι στις δομές, στις υπηρεσίες, στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς του Δήμου σε όλες τις κοινότητες, τα δημοτικά οχήματα καθώς και τα αγροτικά ιατρεία.

Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε σχετικά:
«Τα συνεργεία μας εργάζονται εντατικά και συστηματικά για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Οι προληπτικές δράσεις του Δήμου μας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα επεκταθούν όπου κριθεί απαραίτητο»

Αντίστοιχα ο κ. Αντιδήμαρχος δήλωσε:
«Μεριμνούμε για την υγεία αφενός των εργαζομένων μας αφετέρου του εξυπηρετούμενου πολίτη. Θερμή παράκληση, οι πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους για όσο χρειαστεί και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης. Είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους μας αλλά θα τα καταφέρουμε».

Πηγη:thiva.gr

Σχόλια