Έλεγχοι της Π.Ε Βοιωτίας, στον διατροφικό τομέα, για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού


2-4-2020











Έλεγχοι της Π.Ε Βοιωτίας, στον διατροφικό τομέα, για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊούSHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας καθώς και το τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Βοιωτίας , στο πλαίσιο πρόληψης για τη διασπορά του κορονοϊού, διενεργεί έκτακτους ελέγχους τόσο στις λαϊκές αγορές, όσο και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (υπεραγορές τροφίμων – super markets, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία, επιχειρήσεις παρασκευής πρόχειρου γεύματος με take away delivery).

Όλοι οι ανωτέρω έλεγχοι πραγματοποιούνται καθ ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς και Σάββατο και Κυριακή, με σκοπό την υγειονομική διαφώτιση των επιχειρήσεων, καθώς και την τήρηση των απαγορευτικών μέτρων.

« Παρακαλούνται όλοι να συμμορφωθούν στα μέτρα.

Σεβόμαστε πρώτα από όλα τη δική μας υγεία και στη συνέχεια την υγεία των συνανθρώπων μας .
Πειθαρχούμε σεβόμενοι κι όλους εκείνους τους υπαλλήλους της Π. Ε. Βοιωτίας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό για την τήρηση όλων των διατάξεων.
Εμείς είμαστε εδώ, δίπλα σας , προσπαθώντας να διασφαλίσουμε τη δική σας υγεία και εσείς θα παρακαλούσα να παραμείνετε στο σπίτι , κάνοντας μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία».

Τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.


Πηγη:www.siriosfm.gr

Σχόλια