Λάρισα: Νέο κρούσμα κορονοϊού στον οικισμό Ρομά


21-5-2020










Την Παρασκευή, στον οικισμό Ρομά στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα σημειώθηκε ένταση όταν μετέβη λεωφορείο για να παραλάβει τους ασθενείς με κορονοϊό. Ακόμη ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη στη Λάρισα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet, πρόκειται για άντρα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό, από παλαιότερη ιχνηλάτηση που είχε γίνει στον οικισμό και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην «Αρωγή» Λάρισας.

Επτά συνεργεία του ΕΟΔΥ βρέθηκαν στον οικισμό και αναμένονται άλλα τρία προκειμένου να ληφθούν όσο περισσότερα δείγματα γίνεται.
Υπενθυμίζεται πως στον οικισμό εντοπίστηκαν 35 νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή, ενώ σημειώθηκαν επεισόδια στην επιχείρηση μεταφοράς των φορέων που είχαν προσβληθεί από την COVID-19.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, μιλώντας προ ημερών για τα εν λόγω συμβάντα, προειδοποίησε για τον κίνδυνο εμφάνισης της πανδημίας σε συγκεκριμένους χώρους, όπου δεν τηρούνται οι κανόνες προστασίας.


Πηγή:sputniknews.gr/ellada/202005207349995-larisa-neo-krousma-koronoiou-se-oikismo-roma/

Σχόλια