Αρπαγή 10χρονης: Βιασμός και πορνογραφία στο κατηγορητήριο κατά της 33χρονης «κοκκινομάλλας»


18-6-2020










Για τέσσερα κακουργήματα άσκησε δίωξη η εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη κατά της κοκκινομάλλας που άρπαξε τη 10χρονη κατά την επιστροφή της από το σχολείο. Ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, της παραγωγής πορνογραφικού υλικού, της έκθεσης και της προμήθειας ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Περιπολικά σε αστυνομική επιχείρηση

Εξαφάνιση 10χρονης: Η κλήση που πρόδωσε την «κοκκινομάλλα» - Έβαλε τα ναρκωτικά σε ρόφημα
Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η εισαγγελέας στην οποία οδηγήθηκε νωρίτερα η 33χρονη «κοκκινομάλλα» άσκησε την ποινική δίωξη για τα τέσσερα κακουργήματα όπως μεταδίδει το grtimes.gr, ενώ η κατηγορούμενη που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά. Η «κοκκινομάλλα» είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν για να τη φωτογραφίσει. Παράλληλα εξετάζεται η εκδοχή πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση να κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην ανακοίνωσή της για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, η αστυνομία υπογραμμίζει τα ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεών της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή. Σημειώνεται ότι η 33χρονη είχε ξυρίσει το κεφάλι της για να μην γίνει αντιληπτή.

«Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης» αναφέρεται επίσης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τα ναρκωτικά

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμιξής τους σε ρόφημα.

Το κορίτσι εντοπίστηκε περίπου 44 ώρες αργότερα στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια άγνωστη γυναίκα είχε προσεγγίσει και είχε παρασύρει το μικρό κορίτσι. Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σήμερα, εντάσσεται στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Η 10χρονη νοσηλεύεται ακόμα και προσπαθεί, με τη βοήθεια των ειδικών, να ξεπεράσει την περιπέτειά της.

Πηγή:sputniknews.gr/thessaloniki/202006187573151-apagogi-10hronis-viasmos-kai-pornografia-sto-katigoritirio-kata-tis-33hronis-kokkinomallas/

Σχόλια