Επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θήβας από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020


2-6-2020













ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΗΒΑΣ


Ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θήβας από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σας περιμένουμε όλους για δανεισμούς και επιστροφές βιβλίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ώρες προσέλευσης κοινού 8:00-15:00, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (χρήση αντισηπτικού υγρού χεριών στην είσοδο/έξοδο, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, αποφυγή άμεσης επαφής προσωπικού και χρήστη, χρήση μάσκας και γαντιών όπου χρειάζεται κ.λπ.). Η προσέλευση θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλ. ραντεβού στο 22620-27400 ή ανά 1 άτομο κατά σειρά προτεραιότητας.

Η επίσκεψη των χρηστών στα βιβλιοστάσια (συλλογές) δεν επιτρέπεται. Σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις που είναι αναγκαία η πρόσβαση στα ράφια από τον χρήστη θα γίνεται μόνο με χρήση γαντιών και μάσκας. Τα δε βιβλία μετά την επιστροφή τους θα φυλάσσονται σε ειδικό χώρο για 72 ώρες και ύστερα θα είναι ξανά διαθέσιμα προς δανεισμό.

Ενημερώνουμε επίσης πως προς το παρόν δε θα λειτουργούν τα αναγνωστήρια και οι χώροι υγιεινής (WC) και φυσικά δε θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις και εκδηλώσεις. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ
Σταμάτης Καλαμιώτης


Πηγή:thiva.gr

Σχόλια