ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ


20-7-2020







ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
« Παιδικοί Σταθμοί – ΕΣΠΑ 2020: Από 17 Ιουλίου ως 5 Αυγούστου οι αιτήσεις»

Ξεκίνησαν το απόγευμα της 17ης Ιουλίου 2020 και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 οι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις για τις επιδοτούμενες θέσεις νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θηβαίων για το σχολικό έτος 2020-2021 στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr/ – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος απαιτείται η υποβολή μόνο της αίτησης, ενώ όλα τα άλλα δικαιολογητικά θα αντλούνται ηλεκτρονικά από την ΕΕΤΑΑ μέσω ενός διασυνδεδεμένου πληροφοριακού συστήματος ώστε να αποφεύγονται πλέον για τους πολίτες τα γνωστά προβλήματα των περασμένων ετών.

Ο/η γονέας που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα θα απαλλαγεί πλήρως από την καταβολή των Οικονομικών Εισφορών «Τροφείων» για το παιδί του καθ’ όλη τη διάρκεια φιλοξενίας της νέας σχολικής περιόδου 2020-2021.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Περισσότερες πληροφορίες:

Α) στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί Σταθμοί 2020-2021 – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης: “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” έτους 2020-2021 (Η παρούσα πρόσκληση δεν αφορά Δημοσίους Υπαλλήλους. Αυτή θα ακολουθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα).

Β) στους Παιδικούς Σταθμούς του ΔΟΘ ,τηλέφωνο: 2262029372, κ. Σταμάτη Ευφροσύνη.

Πηγή:thiva.gr

Σχόλια