Δήμος Θηβαίων : «Γειτονιά σε τάξη» και στη συνοικία «Πυρί»


9-7-2020


Προσθήκη λεζάντας










Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου ξεκίνησαν τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων και στη συνοικία Πυρί της Θήβας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποψιλώσεις χόρτων, καλλωπισμούς κήπων και παρτεριών, καθαριότητα, απολυμάνσεις και άλλες παρεμβάσεις και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθότι η συνοικία είναι αρκετά μεγάλη σε έκταση, με πολλές γειτονιές.

Παράλληλα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν να επιμελούνται και να επιδιορθώνουν τμήματα των πλακόστρωτων με κυβόλιθους επιφανειών του κέντρου της πόλης, ενώ ολοκληρώθηκε και ο καθαρισμός του πρανούς έμπροσθεν στου 2ου Λυκείου Θήβας και η κοπή και απομάκρυνση κλαδιών και φερτών υλικών που εμπόδιζαν τη διέλευση στο γραφικό πέτρινο δρομάκι. Πλέον η διάβαση των πεζών από το εν λόγω σημείο γίνεται ανεμπόδιστα και με ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι όλα τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Θηβαίων καθημερινά εργάζονται σε όλες τις κοινότητες του Δήμου και καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για έναν Δήμο όμορφο και καθαρό και για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη .


Πηγή:thiva.gr

Σχόλια