Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θηβαίων Γιώργου Αναστασίου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων


31-8-2020










Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες του Δήμου Θηβαίων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η επιτυχία τους- που ίσως φέτος έχει επιπρόσθετη αξία καθώς κλήθηκαν να εξετασθούν μέσα σε πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες- συνιστά ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας και μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια. Εύχομαι καλή πρόοδο στην ακαδημαϊκή τους διαδρομή, την οποία είμαι σίγουρος ότι θα διανύσουν καλή τη πίστη και προσηλωμένοι στους στόχους τους.
Παράλληλα, απευθύνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους γονείς, στους κηδεμόνες και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας, που ήταν συνοδοιπόροι τους στο δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι στην ατέρμονη γνώση και ο καθένας με τον ρόλο του, στήριξε την πορεία τους και μοιράστηκε την αγωνία τους.

Θέλω όμως να συγχαρώ και τους υποψήφιους που δεν εκπλήρωσαν τον στόχο τους, για τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν και να τους εκφράσω τη βεβαιότητά μου ότι με θέληση και επιμονή θα καταφέρουν να πετύχουν αυτό που επιθυμούν. Τους υπενθυμίζω, επίσης, ότι η πόλη μας διαθέτει και Δημόσιο ΙΕΚ, το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν.

Κλείνοντας, καλωσορίζω στην πόλη των Θηβών τους φοιτητές του Πανεπιστημιακού Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού του Γεωπονικού Παν. Αθηνών και τους εύχομαι καλή επιτυχία στις σπουδές τους και ευχάριστη διαμονή στον τόπο μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


Πηγή:thiva.gr

Σχόλια