Νέες Android Εφαρμογές Για Ταινίες & Ασύρματη Μεταφορά Σε TV Box

28-1-2021











Όλοι γνωρίζουμε ότι το Google Play διαθέτει αναρίθμητα apps για κάθε χρήση. Όμως, υπάρχουν χρήσιμες εφαρμογές ψυχαγωγίας και θεάματος που η Google δεν τις δέχεται στο κατάστημα της. Στον οδηγό θα δούμε τις νέες απαγορευμένες Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με ένα μικρό δωρεάν εργαλείο για να μεταφέρουμε ασύρματα και πολύ εύκολα από το PC στο TV Box όλων των ειδών τα αρχεία και τα Android apk που κατεβάζουμε και αποθηκεύουμε στον υπολογιστή μας.
 
Για να βλέπεις ΟΠΟΙΑ ταινία και σειρά θέλεις ΟΤΑΝ θέλεις, σε Ελλάδα ή εξωτερικό, και να μπλοκάρεις ενοχλητικές διαφημίσεις παντού στο ίντερνετ, βάλε Cyberghost μόνο με €2 το μήνα και με bonus +3 μήνες δωρεάν στη διετή συνδρομή:

Ασύρματη μεταφορά αρχείων από PC σε TV Box & αντίστροφα

Όσοι από εμάς έχουμε TV Box, σίγουρα θα έχουμε παρατηρήσει πως όταν θέλουμε να μεταφέρουμε κάποια αρχεία από το PC στην Android συσκευή μας και αντίστροφα, χρειάζονται αρκετές ενέργειες που μερικές φορές μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση.

Παρομοίως, όταν θέλουμε από τον Android browser να κατεβάσουμε apk αρχεία που δεν διατίθενται στο Google Play, πολλές φορές η λήψη τους είναι αδύνατη. Επιπλέον, μας εμφανίζονται δεκάδες διαφημιστικά και χάνουμε την μπάλα.

Το Send files to TV (SFTTV) είναι μια πολύ απλή εφαρμογή για τη σύνδεση του PC με την το Android TV Box, την Smart TV, αλλά και το Android κινητό και tablet.

Μας επιτρέπει με ένα κλικ να μεταφέρουμε γρήγορα και εύκολα εφαρμογές, torrents, αρχεία zip, αλλά και κάθε είδους αρχεία. Αυτό το κάνει διαμέσου του τοπικού μας δικτύου και χωρίς περιορισμούς. Απλά, όλες οι συσκευές μας πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο ασύρματο δίκτυο.
 
Επιπλέον, η μικρή εφαρμογή θα μας φανεί χρήσιμη και στην πλάγια εγκατάσταση των απαγορευμένων εφαρμογών για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους που θα δούμε στη συνέχεια. Σε κάποιες από αυτές η λήψη μέσα από το TV Box δεν είναι εφικτή και απαιτείται η πλάγια εγκατάσταση.
 
Τέλος, αν θέλουμε στο TV Box να γίνονται απρόσκοπτα οι πλάγιες εγκαταστάσεις και οι ενημερώσεις στις Android εφαρμογές για ταινίες, αλλά και όλων των app που δεν διατίθενται στο Google Play, πρέπει από την ενότητα της ασφάλειας να έχουμε ενεργοποιημένες τις άγνωστες πηγές.


Πηγή:www.pcsteps.gr

Σχόλια