Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη. Αναζητούνται δύο ακόμα δράστες

27-1-2021










Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν σήμερα 27 Ιανουαρίου, τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών.

Αναζητούνται δύο ακόμα συνεργοί τους και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός και ένα επιπλέον άτομο, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατόπιν ενημέρωσης από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντόπισαν ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν τέσσερα (4) άτομα, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο.

Ακολούθως και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, το εν λόγω όχημα μετά από σύντομη καταδίωξη, ακινητοποιήθηκε, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν δύο εκ των επιβατών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω μαζί με τους συνεργούς τους, είχαν παραβιάσει λίγη ώρα πριν, δύο (2) εμπορικά καταστήματα στη Δημοτική Αγορά της Θήβας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά. Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά, ενώ ομοίως κατασχέθηκε και το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.
 
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους, στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Σχόλια