Συνεχίζονται οι εργασίες του Δήμου Θηβαίων για μια πιο καθαρή και βιώσιμη πόλη

11-2-2021










Παρά τα έκτακτα μέτρα εν μέσω πανδημίας, τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων εργάζονται ακατάπαυστα και σε καθημερινή βάση, προκειμένου να διατηρήσουν την πόλη καθαρή, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.
 
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Θηβαίων, Γεώργιου Αναστασίου, και του αρμόδιου αντιδημάρχου, Ανδρέα Χατζησταμάτη, κατασκευάζει σε όλες τις συνοικίες της πόλης βάσεις για τους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης, προκειμένου να διατηρούνται οι χώροι καθαροί και να διευκολύνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων και των υλικών προς ανακύκλωση.
Παράλληλα, ο Δήμος με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο της εφαρμογής των κανόνων υγειονομικής προστασίας, προχώρησε στην ανακαίνιση του χώρου που στεγάζει τις δημόσιες τουαλέτες στη Δημοτική Αγορά. Κατά την ανακαίνιση, οι εργάτες του Τμήματος Αυτεπιστασίας αντικατέστησαν τα παλαιά πλακάκια, τοποθετήθηκαν καινούρια είδη υγιεινής και βάφτηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, προκειμένου οι καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς, καθώς και οι πολίτες που προσέρχονται για τα ψώνια τους, να έχουν στη διάθεσή τους έναν καθαρό χώρο στο συγκεκριμένο σημείο. Προς δική τους εξυπηρέτηση, παραδόθηκε στους καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς από ένα κλειδί της εισόδου.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη, τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων πραγματοποιούν εργασίες επί της οδού Πελοπίδου και Αμφίωνος, αντικαθιστώντας σπασμένες πλάκες στα πεζοδρόμια και άλλες φθορές που έχουν προκύψει κατά καιρούς, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα και φροντίζοντας για τον καλλωπισμό του χώρου.
 
Τέλος, τα συνεργεία του Δήμου(ελαιοχρωματιστές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, σιδηροτεχνίτες) συνεχίζουν να δίνουν το «παρών» με εργασίες σε κοινόχρηστους χώρους, καθώς και σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία του Δήμου, βάφοντας αίθουσες, παγκάκια και επιδιορθώνοντας όποιες βλάβες και φθορές έχουν προκύψει.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Γεώργιος Αναστασίου


Πηγή:thiva.gr

Σχόλια