ΠΣτΕ: Πρόσκληση προς επιχειρήσεις για συμμετοχή στη δράση «Bites of Greece»

31-3-2021









H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Εξαγωγική – Διαδικτυακή δράση Τροφίμων & Ποτών «Bites of Greece», που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2021, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ΠΣτΕ, θέλοντας να διεισδύσει στην αγορά τροφίμων και ποτών του Ηνωμένου Βασιλείου θα συμμετέχει στη δράση «Bites of Greece» και θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να αναδείξουν και να προβάλουν τα υψηλής ποιότητας παραγόμενα προϊόντα τους.

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 650€ (δεν απαιτείται Φ.Π.Α.). Η ΠΣτΕ, αποσκοπώντας στην στήριξη της προσπάθειας για την ανάδειξη, την προώθηση και την διείσδυση των εξαιρετικής ποιότητας στερεοελλαδίτικων προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών της, θα καλύψει το κόστος συμμετοχής κατά 60%.

Επισημαίνεται ότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε δράσεις της Περιφέρειας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις περιφερειακές ενότητες.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις για τη συμμετοχή της δράσεις είναι μέχρι την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 12:00.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πρόσκληση της ΠΣτΕ ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό έντυπο για τη δράση «Bites of Greece» ΕΔΩ

Πηγή:thiva.gr

Σχόλια