Ανακοίνωση ΔΟΘ για αναστολή λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών Θήβας και Βαγίων

3-3-2021



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου, μας έγινε γνωστό ότι διαγνώστηκαν θετικοί στον COVID-19 ένας μαθητής και μια υπάλληλος του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Θήβας. Η διαχείριση της κατάστασης γίνεται με πλήρη εφαρμογή του αντίστοιχου πρωτοκόλλου και σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.

Για τον λόγο αυτό, ο Παιδικός Σταθμός Θήβας αναστέλλει τη λειτουργία του τουλάχιστον για τις επόμενες 2 ημέρες. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση όλων των χώρων και διαγνωστικό τεστ στο προσωπικό προκειμένου να ελεγχθεί τυχόν μετάδοση του ιού.

Σημειώνεται πως και ο Παιδικός Σταθμός Βαγιών θα παραμείνει κλειστός για τις επόμενες δύο ημέρες προληπτικά, έως ότου εξεταστεί το προσωπικό.

Οι γονείς των φιλοξενούμενων νηπίων θα ενημερωθούν και εξατομικευμένα από τις παιδαγωγούς των παιδιών τους για τυχόν πρόσθετα κατά περίπτωση μέτρα. Για τη λειτουργία των Σταθμών την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Με ψυχραιμία και ακολουθώντας τις προβλεπόμενες οδηγίες θα το ξεπεράσουμε και θα επιστρέψουμε ασφαλείς στην καθημερινή μας λειτουργία.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ
Σταμάτης Καλαμιώτης


Πηγή:thiva.gr

Σχόλια