Πρόσκληση ΠΣΕ σε επιχειρήσεις για συμμετοχή επιχειρήσεων στη «Virtual Greek Gastronomy Workshops – France»

4-3-2021








H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας(ΠΣΕ) συμμετέχει στην ψηφιακή εκδήλωση «Virtual Greek Gastronomy Workshops – France», με σκοπό να δημιουργηθούν ουσιαστικές ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης των εξαγωγών του αγροδιατροφικού κλάδου στην αγορά της Γαλλίας, ειδικά σε μια εποχή που η πανδημία Covid-19 έχει αφήσει βαρύ αποτύπωμα στον αγροδιατροφικό κλάδο παγκοσμίως.

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία, θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Απριλίου. Με τη συμμετοχή της ΠΣΕ δίνεται η ευκαιρία στους Έλληνες συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν online B2B συναντήσεις με σημαντικούς αγοραστές, εισαγωγείς και χονδρέμπορους με έδρα τη Γαλλία.

Το κόστος συμμετοχής στην ψηφιακή εκδήλωση στηρίζεται οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε ποσοστό μεγαλύτερο από 80%, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
 
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 200 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής προς την ΠΣΕ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, κ. Κωνσταντίνου Καραγιάννη, στο τηλ. 2231030190. E-mail: info@kye.com.gr

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πρόσκληση ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό έντυπο της ψηφιακής εκδήλωσης ΕΔΩ


Πηγή:thiva.gr

Σχόλια