Δήμος Θηβαίων: Αποτελέσματα ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού σε Θήβα και Πλαταιές

21-4-2021















Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στη Θήβα και στις Πλαταιές, στο πλαίσιο των τακτικών δράσεων αντιμετώπισης και διαχείρισης της πανδημίας Covid-19.
Από την πλευρά των δημοτών υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, όπως προκύπτει και από τον συνολικό αριθμό των δειγμάτων που συγκεντρώθηκαν.

Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία της μαζικής δειγματοληψίας στη Θήβα πραγματοποιήθηκαν 159 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, από τα οποία προέκυψαν δύο θετικά. Στη δειγματοληψία των Πλαταιών πραγματοποιήθηκαν 89 rapid τests και προέκυψε ένα θετικό. Οι δημότες που διαγνώσθηκαν θετικοί έχουν ενημερωθεί και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Για αύριο Πέμπτη, 22 Απριλίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει rapid tests στην Κοινότητα Ελεώνα του Δήμου Θηβαίων. Οι έλεγχοι θα γίνουν στο Κοινοτικό Κατάστημα Ελεώνα και από ώρα 9:00 έως 11:00 π.μ. Υπενθυμίζουμε στους δημότες ότι rapid tests διενεργούνται κάθε Πέμπτη στο Κέντρο Υγείας Θήβας(πρώην ΙΚΑ) από τις 9:00 έως τις 12:00.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Γεώργιος Αναστασίου

Πηγή:thiva.gr

Σχόλια