Ραφήνα: Απόπειρα Αρπαγής 13χρονου Κοριτσιού Που Έκανε Ποδήλατο Από 45χρονο

31-5-2021











Τον τρόμο έζησε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ένα 13χρονο κορίτσι σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας Έλληνας 45 ετών επιχείρησε να βάλει στο αυτοκίνητο του το κορίτσι, στο οποίο μάλιστα βρέθηκαν και υπνωτικά χάπια.
 
Η 13χρονη έκανε ποδήλατο, όταν εκείνος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί. Φέρεται μάλιστα να της είπε: «Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ. Είναι νύχτα και επικινδυνά να κυκλοφορείς μόνη σου».
 
Το κοριτσάκι αρνήθηκε να επιβιβαστεί και συνέχισε να κάνει ποδήλατο. Εκείνος όμως ήταν ιδιαίτερα επίμονος και για αρκετά μέτρα ακολουθούσε την ανήλικη η οποία συνέχισε να του απαντά αρνητικά. Ωστόσο φαίνεται ότι αυτό τον εκνεύρισε με αποτέλεσμα να φρενάρει απότομα το αυτοκίνητο μπροστά της. Βγήκε από αυτό και της είπε με έντονο ύφος «Μπες μέσα τώρα».
 
Η 13χρονη άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο να ακούσουν τις φωνές της. Τότε εκείνος μπήκε στο όχημα, πάτησε γκάζι επιχειρώντας να εξαφανιστεί. Οι πολίτες είδαν το αυτοκίνητο και έδωσαν τα στοιχεία του.
Όταν τον οδήγησαν στο Τμήμα διαπίστωσαν πως πρόκειται για άτομο το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις απάτης καθώς παρουσιάζονταν σε πολίτες στην Ραφήνα ως λογιστής εξαπατώντας τους αρπάζοντας τους χρήματα.

Παράλληλα έχει απασχολήσει και για απόπειρα αρπάγης. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε δίωξη εκτός από παρενόχληση ανήλικου αλλά και για απόπειρα αρπάγης παιδιού.
Αυτό που θα εξετάσουν πολύ σοβαρά οι αρχές είναι εάν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Σχόλια