Πανελλήνιες 2021: Μήνυμα συμπαράστασης και ευχές για καλή επιτυχία από τον Δήμαρχο Θηβαίων

14-6-2021










«Πρεμιέρα» των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα, και ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς τους υποψηφίους.

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν εμπειρία-σταθμό, μια πολύ σημαντική και καθοριστική μάχη στον “στίβο” της ζωής. Κατανοώ απόλυτα και συμμερίζομαι την αγωνία των παιδιών που θα λάβουν μέρος στις φετινές εξετάσεις και τους εύχομαι ολόψυχα τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα, οι κόποι τους και οι ατέλειωτες ώρες προετοιμασίας και σκληρής μελέτης να ανταμειφθούν και με το παραπάνω.

Η επιτυχία στις Πανελλήνιες και η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών τους και την απαρχή μιας από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους, αυτή των φοιτητικών χρόνων.

Ακόμη και στην περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, έχουν ολόκληρη ζωή μπροστά τους να ανακαλύψουν ταλέντα και δεξιότητες που κρύβουν μέσα τους. Κάθε εμπειρία μας κάνει σοφότερους και πιο δυνατούς.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους υποψηφίους και καλή δύναμη στις οικογένειές τους, που μοιράζονται την αγωνία και το άγχος των παιδιών, συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο ταξίδι της γνώσης».

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Γιώργος Αναστασίου

Πηγή:thiva.gr

Σχόλια