Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ο δράστης πυροβόλησε εξ επαφής την 64χρονη - Μίσος δείχνει ο τρόπος του

4-6-2021










Τρεις φορές πυροβόλησε εξ επαφής την 64χρονη ο δράστης της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα - Πού οδηγούν τα στοιχεία
 
Εξ επαφής πυροβόλησε την άτυχη 64χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Αγία Βαρβάρα ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι ο ένοπλος χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος, με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 64χρονη έφερε δύο τραύματα από σφαίρες στο λαιμό και ένα τραύμα από σφαίρα στον ώμο.

Εκτιμάται ότι ο δράστης στόχευε τη γυναίκα στο κεφάλι.

Το έγκλημα έγινε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους έξω από το σπίτι του θύματος στην Αγία Βαρβάρα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αμέσως αναζήτησαν τον πρώην σύζυγο και την κόρη του θύματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη εντοπίστηκε αμέσως, το ίδιο, ωστόσο, δεν συνέβη με τον πρώην σύζυγο της 64χρονης.

Πρόκειται για έναν 75χρονο ο οποίος διατηρεί κατάστημα στη δυτική Αττική. Οι γείτονες που εντόπισαν νεκρή την 64χρονη δεν είδαν τον δράστη, ωστόσο άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 75χρονου θα ενταθούν τις επόμενες ώρες, ενώ εξετάζεται κατά πόσο η 64χρονη είχε οικονομικές διαφορές με κάποιο άτομο του στενού περιβάλλοντός της ή εάν είχε προσωπικές διαφορές είτε με τον 75χρονο είτε με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί πάντως κάνουν λόγο για ένα άγριο έγκλημα που δείχνει μίσος. Ο δράστης εκτιμάται ότι δεν είναι επαγγελματίας, καθώς η εμπειρία των αστυνομικών έχει δείξει ότι κανείς δεν σημαδεύει το λαιμό και ότι εκεί συνήθως καταλήγουν οι σφαίρες λόγω «λάθους» ή πανικού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Σχόλια