Ηλιούπολη: Τι απάντησε ο πατέρας της 19χρονης για την καταγγελία του βιασμού – Γιατί κατηγορεί τη σύζυγό του

13-7-2021











Υπήρξα «αυστηρός γονέας αλλά όχι βιαστής». Με βάση την συγκεκριμένη φράση «έχτισε» την υπερασπιστική του γραμμή ο πατέρας της 19χρονης που βίωσε τη φρίκη στο σπίτι της Ηλιούπολης και τον καταγγέλλει ότι την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος όπως και ο συγκατηγορούμενος του αστυνομικός κρίθηκε προφυλακιστέος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ενώπιον της δικαιοσύνης τα βαρύτατα αδικήματα που του αποδίδονται ενώ έστρεψε τα βέλη του στην σύζυγο του υποστηρίζοντας ότι «υπέθαλπτε» την κόρη τους με την οποία ζήτησε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση.

«Η εν λόγω καταγγελία είναι πασιφανώς εκβιαστική, εκπορεύεται από σκοτεινά κίνητρα και θεωρώ ότι ο ρόλος της συζύγου μου τυγχάνει πολλαπλώς ύποπτος, αφού αυτή είχε στενές επαφές με τον προαγωγό της κόρης μου αστυνομικό και σε κάθε περίπτωση αν δεν υπέθαλπτε έκνομες ενέργειες, είχε γνώση αυτών», ανέφερε ο κατηγορούμενος και ζήτησε να καταθέσει ο γιος του και δίδυμος αδελφός της 19χρονης «που τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά και η σύζυγός του, προκειμένου να αποδειχθεί -όπως αναφέρει- «η μία και μοναδική αλήθεια ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής, πατέρας που δούλευα σκληρά για την οικογένεια μου».
Στο απολογητικό του υπόμνημα ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι όλα είναι «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών της φερόμενης ως παρούσης κόρης μου» σημειώνοντας ότι ο ίδιος δήλωσε την εξαφάνιση της στην αστυνομία ενώ τον είχε απειλήσει ότι θα τον καταγγείλει ότι την βίαζε.

«Είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι»

Πλήρη άγνοια για τα γεγονότα δήλωσε καταθέτοντας στους αστυνομικούς η μητέρα της 19χρονης η οποία ανέφερε πως ο σύζυγος της ήταν αυστηρός και τσακωνόταν συχνά με τα παιδιά.
Η γυναίκα κατέθεσε πως πρόσφατα η κόρη της μετακόμισε στο σπίτι του φίλου της που είναι αστυνομικός και «πάνω από 30 χρονών» όπως της είχε πει.

«Η κόρη μου έφυγε από το σπίτι πριν περίπου ένα μήνα, γιατί μάλωνε συνέχεια με τον πατέρα της. Ειδικά από την ηλικία των 16 χρονών και μετά μάλωναν συνέχεια, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και τα δύο παιδιά μάλωναν με τον πατέρα τους, αλλά ειδικά η κόρη μου μάλωνε συνεχώς» υποστήριξε ενώ χαρακτήρισε τον σύζυγο της «απότομο» λέγοντας πως ήταν πολύ αυστηρός με τα παιδιά.
Αφετηρία για την αλλαγή της συμπεριφοράς του ήταν σύμφωνα με την μάρτυρα μια επέμβαση που έκανε πριν από περίπου 8 χρόνια. «Από τότε έγινε πολύ αυστηρός, τους φώναζε συνέχεια και γι’ αυτό το λόγο μάλωνα και εγώ συνέχεια μαζί του. Γενικά είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι και η κόρη μου, πριν ένα μήνα δεν άντεξε άλλο και έφυγε. Για να καταλάβετε πόσα προβλήματα υπήρχαν, κάποια στιγμή του είχα πει να πάει να δει ένα ψυχολόγο και αυτός μου έλεγε ότι δεν είναι τρελός και ότι εμείς πρέπει να πάμε να μας δει γιατρός».

Η γυναίκα υποστήριξε ότι επισκέφθηκε η ίδια τον παθολόγο του συζύγου της, ο οποίος της έδωσε ένα αγχολυτικό χάπι, το οποίο, όπως εξήγησε, άρχισε να παίρνει αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε.

Σχόλια