Κρούσματα σήμερα: Πάνω από 6.000 - Μεγάλη η ανησυχία για τις επόμενες μέρες

3-11-2021








Κρούσματα σήμερα: Το ρεκόρ στις μολύνσεις Covid-19 που καταγράφηκε την Τρίτη επιδείνωσε την ήδη ανησυχητική εικόνα που έρχεται από τα νοσοκομεία της χώρας, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει νέα μέτρα κυρίως για τους μη εμβολιασμένους και τους ειδικούς να προειδοποιούν για ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση τις επόμενες μέρες.

6.700 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Τρίτη λίγη ώρα πριν ο υπ. Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης προχωρήσει στις παρεμβάσεις που θα ισχύουν από το Σάββατο (06/11) και στόχο θα έχουν την προστασία των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr και σήμερα ο ΕΟΔΥ θα ανακοινώσει γύρω στις 6.000 μολύνσεις, με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως τα κρούσματα να δούμε ακόμα μεγαλύτερους αριθμούς.

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία είχε ως θέμα συζήτησης την εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων. Η κυβέρνηση στρέφει την προσοχή της στην εντατικοποίηση των ελέγχων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο καθώς όπως επισημαίνεται «είναι πολύ σημαντικό να τηρηθούν τα μέτρα» καθώς αν συμβεί αυτό θα έχουμε μείωση των κρουσμάτων ακόμα και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Σχόλια