Δήμος Θηβαίων: Ενημέρωση για την τηλεοπτική κάλυψη στις «Λευκές Περιοχές»

3-11-2021











Ενημερώνουμε τους δημότες ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ 2539/τεύχος Β’/14-06-2021, από την 1η Νοεμβρίου ξεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω θυρίδας (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρώο των «Λευκών Περιοχών», δηλαδή των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης.
Στον Δήμο Θηβαίων, οι «Λευκές Περιοχές» είναι οι εξής:

– Δημοτική Ενότητα Θήβας: Μουρίκι και Πλατανάκι

– Δημοτική Ενότητα Θίσβης: Άγιος Νικόλαος, Αλυκή, Δομβραίνα, Ελλοπία, Θίσβη, Ξηρονομή, Όρμος Αγίου Ιωάννου, Πρόδρομος, παραλία

– Δημοτική Ενότητα Πλαταιών: Καλαμάκι, παραλία Λιβαδόστρας

Για να καταθέσετε την αίτηση ψηφιακά, θα χρειαστείτε μόνο:

– Τους κωδικούς σας taxisnet

– Τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Για να καταθέσετε την αίτηση σε ΚΕΠ, θα χρειαστείτε μόνο:

– Το δελτίο της αστυνομικής σας ταυτότητας

– Τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Μπορείτε να υποβάλλετε ψηφιακά την αίτηση εδώ: https://white-areas.gov.gr/
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων έχει ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει ενεργός έως και τις 15 Νοεμβρίου 2021. Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.
Το Πληροφοριακό Σύστημα του έργου (https://totaltvcoverage.gr/) θα παραμείνει προσβάσιμο για την καταχώριση των εγκεκριμένων αιτήσεων έως και την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνείτε Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00 με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215215-7840 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση mailto: helpdesk@tvcoverage.gr

Σχόλια