ΠΣΤΕ: Πρόσκληση σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Σπουδά… ΖΩ!»

5-11-2021
















O πρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση της δράσης «σπουδά…ΖΩ!», που αφορά την παροχή διατακτικών σίτισης σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές – φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και με οικογενειακό εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Η δράση αφορά στην παροχή διατακτικών σίτισης σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές αξίας 250 ευρώ και η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι από 2/11 έως 19/11/2021.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η φοιτητής – φοιτήτρια για να συμμετάσχει στην παρούσα δράση θα πρέπει:

1. Να συμπληρώσει ηλεκτρονικά την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής Ωφελούμενου» για τη δράση «σπουδά…ΖΩ!», η οποία έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Δομής «ΓΕΦΥΡΑ» www.gefyra.com.gr και η οποία επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

2. Να συμπληρώσει την Φόρμα «Υπεύθυνη Δήλωση»(Παράρτημα Ι) και να την επισυνάψει ηλεκτρονικά στο πεδίο των απαιτούμενων δικαιολογητικών της ηλεκτρονικής αίτησης.

3. Να επισυνάψει στα αντίστοιχα πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης.

Σχόλια