Οδός Πινδάρου: Ο κεντρικός εμπορικός δρόμος και ολόκληρη η Θήβα «φοράει τα καλά της» για τις εορτές

22-12-2021







Στα γιορτινά ντύθηκε η οδός Πινδάρου, ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της Θήβας, με την τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου φωτισμού και στολιδιών.

Χάρη στην ευγενική χορηγία της εταιρείας ELPEDISON, σε μεγάλο τμήμα της οδού έως τη Δράκειο Βιβλιοθήκη, συνολικού μήκους 85 μέτρων, τοποθετήθηκαν 44 γιρλάντες με μικρολαμπτήρες τύπου LED και επτά φωτεινές μπάλες, διαμέτρου 50 εκατοστών, συμπληρώνοντας με μια ξεχωριστή πινελιά τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που κοσμεί την πόλη και τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του Δήμου Θηβαίων. Φέτος, έπειτα από μία δύσκολη χρονιά καραντίνας, ο Δήμος εμπλούτισε τον φωτοδιάκοσμο της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων με περισσότερα επίστηλα στολίδια, γιρλάντες με λαμπτήρες και φωτοσωλήνες.

Η φωταγώγηση της οδού Πινδάρου πραγματοποιήθηκε με νεώτερης τεχνολογίας λαμπάκια, υψηλής ενεργειακής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης, με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ειδικότερα, η φωτιστική γιρλάντα και μπάλες αποτελούνται από λαμπτήρες προηγμένης τεχνολογίας LED, που επιτρέπουν έως και 70% εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας μεγαλύτερη φωτεινότητα και διάρκεια ζωής 100.000 ώρες λειτουργίας. Η γιρλάντα και μπάλες έχουν κατασκευασθεί από υλικά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και σύμφωνα με την Οδηγία RoHS 2011/65/EU για την αποφυγή επικίνδυνων συστατικών.

«Τα περσινά Χριστούγεννα ήταν “βουβά”, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας. Φέτος, όλοι έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων, θέλουμε γιορτές φωτεινές και όμορφες, θέλουμε μια χρονιά γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία!», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, εκφράζοντας ευχαριστίες στην ELPEDISON για τη συμβολή της στον εορταστικό διάκοσμο της πόλης.

Σχόλια