Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με γραμματείς της Ν.Δ. και τον βουλευτή Βοιωτίας, κ. Ανδρέα Κουτσούμπα

21-1-2022










Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Θηβαίων, κ. Γιώργου Αναστασίου, με τον νέο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλο Μαρινάκη, και τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος, κ. Στυλιανό Κονταδάκη, οι οποίοι επισκέφθηκαν χθες Πέμπτη τη Θήβα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στη Βοιωτία.

Μαζί με τους κυρίους Μαρινάκη και Κονταδάκη, στη συνάντηση συμμετείχαν και ο βουλευτής Βοιωτίας, κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) Βοιωτίας, κ. Νίκος Λύγγος, ο αντιπρόεδρος, κ. Κώστας Πάτρας, και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Θηβαίων, κ. Εύα Τζουβελέκη.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το μείζον ζήτημα υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου της Θήβας, ειδικά σε μια περίοδο που υγειονομικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, έγινε αναφορά και στο θέμα των Ρομά , όπου τονίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης των δυνάμεων του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ώστε να αντιμετωπισθούν πιο αποτελεσματικά τα φαινόμενα παραβατικότητας.

Τέλος, ο Δήμαρχος Θηβαίων ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες έγκρισης των προτάσεων που έχει υποβάλει ο Δήμος για χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ώστε να προχωρήσουν σημαντικά έργα με ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα, που θα δώσουν πνοή στον Δήμο.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαμε, κατά τη συνάντηση στο Δημαρχείο τηρήθηκε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο (είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης).

Σχόλια