Μια γυναίκα στο «τιμόνι» του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων – Νέα μέλη σε Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

10-1-2021













Σε κλίμα συναίνεσης, πραγματοποιήθηκαν χθες, 9 Ιανουαρίου 2022, οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου προεδρείου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, πρόεδρος εξελέγη η κ. Εύα Τζουβελέκη, αντιπρόεδρος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου και γενική γραμματέας η κ. Αθηνά-Ειρήνη Νόκα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο πρόεδρο Δ.Σ., κ. Κώστα Χαρέμη, για την πολύτιμη προσφορά του. Κυρίως να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας, η οποία στηρίχθηκε στην αμοιβαία εκτίμηση, εμπιστοσύνη και αγάπη για τον τόπο μας, την οποία έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην αυτοδιοίκηση. Ταυτόχρονα, θέλω να συγχαρώ τη νέα πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Εύα Τζουβελέκη και να της ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Στην ίδια συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε και η εκλογή νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στην Οικονομική Επιτροπή πρόεδρος παραμένει ο Δήμαρχος Θηβαίων και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης.
Ο Δήμαρχος, κ. Αναστασίου, ευχήθηκε στα νέα μέλη καλή και δημιουργική θητεία, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι καταβάλλουν προσπάθειες, εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και των υπηρεσιών του Δήμου.

Σχόλια