Δήμος Θηβαίων: Παρατείνεται έως την Παρασκευή η δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους αμάχους της Ουκρανίας

16-3-2022









Ιδιαίτερα θερμή είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, προς ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.


Προς διευκόλυνση όσων δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και λόγω του έντονου ενδιαφέροντος, η δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης παρατείνεται έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου(Πελοπίδου και Αγγελίδου) και ώρες 10:00 έως 13:00 (τηλ. 22620-28613).
 
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι τα εξής:
Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλατα, κονσέρβες, φρυγανιές κ.λπ) παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες και υγειονομικό/φαρμακευτικό υλικό(αποστειρωμένες γάζες και επίδεσμοι, λευκοπλάστ, αλοιφές εγκαυμάτων).

Όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μας αφήνουν ασυγκίνητους. Μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, προσφέροντας λίγη ανθρωπιά.

Σχόλια