Μπάιντεν: Θα κάνουμε τον Πούτιν να πληρώσει – Χτυπάμε το εμπόριο, σταματάμε μέχρι και την εισαγωγή βότκας

11-3-2022Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ανακοίνωσε σε νέο διάγγελμα ο Τζο Μπάιντεν λέγοντας ότι «θα κάνουμε τον Πούτιν να πληρώσει για την εισβολή στην Ουκρανία». Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε:
Φεύγει η Ρωσία από το καθεστώς ευνοούμενης χώρας στο εμπόριο, επιβάλλοντας υψηλούς δασμούς στα ρωσικά προϊόντα.

Σταματούν οι εισαγωγές διαμαντιών, θαλασσινών και βότκας από τη Ρωσία.

Οι Ρώσοι ολιγάρχες θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά, τους στερούμε τα σούπερ γιοτ και τις βίλες τους.
Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ανακοίνωσε σε νέο διάγγελμα ο Τζο Μπάιντεν λέγοντας ότι «θα κάνουμε τον Πούτιν να πληρώσει για την εισβολή στην Ουκρανία». Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε:
Φεύγει η Ρωσία από το καθεστώς ευνοούμενης χώρας στο εμπόριο, επιβάλλοντας υψηλούς δασμούς στα ρωσικά προϊόντα.

Σταματούν οι εισαγωγές διαμαντιών, θαλασσινών και βότκας από τη Ρωσία. Οι Ρώσοι ολιγάρχες θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά, τους στερούμε τα σούπερ γιοτ και τις βίλες τους.

poster «Θα πιέσουμε ακόμα πιο έντονα τον Πούτιν. Η ρωσική οικονομία καταρρέει από τις κυρώσεις, με τα ομόλογα να έχουν χαρακτηριστεί ως σκουπίδια» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Είμαστε υπέρ της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας. Θα δώσουμε άλλα 13,6 δισ. δολάρια για νέα στήριξη στον ουκρανικό λαό. Θα υπογράψω άμεσα αυτό το νομοσχέδιο. Θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας στους Ουκρανούς πρόσφυγες» ανέφερε.

«Θα υπερασπιστούμε κάθε εκατοστό νατοϊκού εδάφους. Δεν θα πολεμήσουμε τη Ρωσία, γιατί αυτό θα σήμαινε έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου» είπε ακόμα.

Σχόλια