Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Θηβαίων, Γιώργου Αναστασίου, για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ορχομενού και επίτιμου προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, Λουκά Υπερήφανου

4-4-2022















«Ο κόσμος της αυτοδιοίκησης είναι από σήμερα φτωχότερος. Αποχαιρετώ σήμερα με θλίψη έναν σπουδαίο συνάδελφο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, τον αείμνηστο Λουκά Υπερήφανο. Έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στην τοπική κοινωνία του Ορχομενού και στην ευρύτερη Στερεά Ελλάδα, μέσα από μια πολιτική διαδρομή που τη χαρακτήριζε κυρίως η αγάπη για τον τόπο του.

Ο Λουκάς Υπερήφανος είχε διατελέσει, μεταξύ άλλων, Νομαρχιακός Σύμβουλος Βοιωτίας, Δήμαρχος Ορχομενού, πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 2014-2019, ενώ στη συνέχεια είχε ανακηρυχθεί σε επίτιμο πρόεδρο. Στο σύνολο της σταδιοδρομίας του διακρίθηκε για το ήθος και την εργατικότητά του, αλλά κυρίως για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλλε για την υλοποίηση σημαντικών έργων, που άφησαν ισχυρό θετικό αποτύπωμα στον Ορχομενό και τη Βοιωτία γενικότερα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη στη γη του Ορχομενού, που τόσο αγάπησε. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε συνάδελφε, καλέ μου φίλε».

Σχόλια