Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η έκθεση ψηφιδωτού που διοργάνωσε η Ένωση Μικρασιατών Θήβας στην Λειβαδιά

31-5-2022












Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η έκθεση ψηφιδωτού που διοργάνωσε η Ένωση Μικρασιατών Θήβας στην Λειβαδιά, σε συνεργασία με την ΠΕ Βοιωτίας και τον Δήμο Λεβαδέων. Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 27 Μαΐου παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού , του βουλευτή Βοιωτίας κ. Γιώργου Μουλκιώτη της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμά, των Δημάρχων Λεβαδέων κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα, & Θηβαίων κ. Γιώργου Αναστάσιου.
 
Το παρόν έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι πολιτισμού & Αθλητισμού, (Δ.Λεβαδέων) κ. Γιάννης Αποστόλου & (Δ.Θηβαίων) κ Αναστάσιος Καμούτσης, ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, η πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Λειβαδιάς κα Αθηνά Τσίγκα με μέλη του ΔΣ, ο μαέστρος της φιλαρμονικής του Δήμου Λεβαδέων κ. Γιώργος Κοσμίδης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Βοιωτίας, και αρκετοί φίλοι από όλα τα μέρη της Βοιωτίας. Η έκθεση υποστηρίχθηκε από το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά (ΚΕΜΒΔ), την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ) & το Δίκτυο Μικρασιάτης. Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας σταθερά μέσα από τα τμήματα της θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό, συνεχίζοντας τις επετειακές εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων μνήμης από τον ξεριζωμό και την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
 






 
Ευχαριστούμε:
▪️Όσους στήριξαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης.
▪️Τους ψηφοθέτες που συμμετετείχαν στην έκθεση, και τους ψηφοθέτες που συμμετέχουν στο τμήμα της Ένωσης.
▪️Την υπεύθυνη του τμήματος ψηφιδωτού της Ένωσης, κα Κατερίνα Καλύβη
▪️τον Δήμο Λεβαδέων για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα τους: Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Αποστόλου και προϊστάμενο πολιτισμού κ.Ανδρέα Σταματάκη.
▪️Το Σταρ Κεντρικής Ελλάδας, και το δημοσιογράφο κ.Θανάση Μερτζάνη που κάλυψαν δημοσιογραφικά την έκθεση
▪️Τον δημοσιογράφο κ.Λάμπρο Ρόδη για την ουσιαστική βοήθεια του,
▪️Τον Χρήστο Λουκά (studio helen) για τις φωτογραφίες,
▪️Τον έφορο ΔΣ, του τμήματος ψηφιδωτού της Ένωσης, Νίκο Τριανταφύλλου, για την οργάνωση, τα μέλη του ΔΣ, Μαρία Σβίγγου & Γεωργία Σουλιώτη, που πρόσφεραν τα κεράσματα, τα μέλη του ΔΣ Αγνή Δεληκωνσταντίνου, Καίτη Κονσολάκη, & Μαρία Μακρόγλου που ενίσχυσαν και στήριξαν το τμήμα ψηφιδωτού.










Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Αποστόλης Δαγδελένης

Σχόλια