ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ:4η ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ 27-28-29 ΜΑΙΟΥ 2022

24-5-2022











Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας παράλληλα με τις προγραμματισμένες δράσεις της για την 💯 ετηρίδα Εθνικής Μνήμης, παρουσιάζει και την δουλειά που γίνεται στα τμήματα της.
Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην 4η Παμβοιωτική έκθεση ψηφιδωτού που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λειβαδιάς από τις 27 Μαίου - ημέρα εγκαινίων - έως τις 29 Μαίου 2022. Συνδιοργανωτές, ο Δήμος Λεβαδέων και η Π.Ε. Βοιωτίας.

Στηρίζουν την έκθεση το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά (ΚΕΜΒΔ),
η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ) & το Δίκτυο Μικρασιάτης.
Ευχαριστούμε την εισηγητρία κα Κατερίνα Καλύβη-Κουρκούτη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα ψηφιδωτού του συλλόγου, όπως και τους εκλεκτούς ψηφοθέτες της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας που μας αποδεικνύουν ότι η διάθεση και το μεράκι ενασχόλησης με κάθε μορφή τέχνης, δημιουργεί πολιτισμό.

Ευχαριστούμε τους φίλους ψηφοθέτες από όλη την Βοιωτία και άλλες περιοχές της Ελλάδας που συμμετέχουν στην 4η Παμβοιωτική έκθεση ψηφιδωτού. Εμείς με συνέπεια και συνέχεια, παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, που είναι η παραγωγή πολιτισμού μέσα από τις τέχνες με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Σχόλια