Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ: Επίλογος με συγκλονιστικό τελικό

14-7-2022











Με έναν συγκλονιστικό τελικό γράφτηκε ο επίλογος του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά στη Θήβα. Νικήτρια του μεγάλου τελικού η ομάδα Βογιατζόγλου Ξένες Γλώσσες -οι επονομαζόμενοι Voyagers- η οποία επικράτησε με σκορ 68-59 έναντι της Kamaridis Global Wire.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα Hygiene Service, έπειτα από σκληρή αναμέτρηση στον μικρό τελικό με την ομάδα του ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.

Από τον μεγάλο τελικό δεν θα μπορούσε να λείψει ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, απονέμοντας μετάλλια στους μεγάλους νικητές, τους Voyagers. Ο Δήμαρχος Θηβαίων συνεχάρη όχι μόνο τις νικήτριες ομάδες, αλλά και τις εννέα που συμμετείχαν στο τουρνουά, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα στο παρκέ. Με την ευχή το εργασιακό τουρνουά να καθιερωθεί ως θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ο κ. Αναστασίου υπογράμμισε στο σύντομο χαιρετισμό του ότι η Θήβα έχει αποδείξει ότι αποτελεί μια πόλη με παράδοση στο μπάσκετ. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του αθλητισμού, στηρίζοντας τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης κι ευρύτερα του Δήμου Θηβαίων.

Το εργασιακό τουρνουά μπάσκετ ήταν μια πρωτοβουλία του Ε.Σ. Κάδμος και του κ. Σωτήρη Καραμαγκιώλη της Hygiene Services και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων και του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας(ΔΟΘ). Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση των δημοτών, που «αγκάλιασαν» το τουρνουά, εμψυχώνοντας τις ομάδες από τις κερκίδες.

Mεταξύ άλλων, τον μεγάλο τελικό τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπυρίδων Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, κ. Κωνσταντίνος Χαρέμης, o επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, κ. Αποστόλης Δαγδελένης, και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Αλέκος Στάικος.

Πηγή:thiva.gr/%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%ac-%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%84-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82/

Σχόλια