Αυλαία για τα 43α «Πινδάρεια» – Συγχαρητήρια και ευχαριστίες του Δημάρχου Θηβαίων

23-9-2022















Με τη βιβλιοπαρουσίαση τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν φέτος στο πλαίσιο των Πινδαρείων, μιας διοργάνωσης που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς για την πόλη μας.
Τα «Πινδάρεια 2022» ήταν αφιερωμένα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Όπως και κάθε χρονιά, το πρόγραμμα εκδηλώσεων επιμελήθηκε και διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων(ΔΟΘ), σε συνεργασία με τους συλλόγους της περιοχής, καταξιωμένους καλλιτέχνες και αξιόλογα μουσικά σχήματα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, έκανε την εξής δήλωση: «Συνεχίζοντας την παράδοση ετών, οι εκδηλώσεις των «Πινδαρείων» μας κράτησαν και φέτος συντροφιά και μας χάρισαν υπέροχες στιγμές από τις 24 Αυγούστου έως τις 19 Σεπτεμβρίου.
Στη διάρκεια των «Πινδαρείων» ζήσαμε βραδιές ψυχαγωγίας και πολιτισμού: Αρχαίο Θέατρο, τραγούδι, συναυλίες, παιδική παράσταση, έκθεση ψηφιδωτών, τουρνουά σκάκι, αλλά και παραστάσεις αφιερωμένες σε μεγάλους δημιουργούς, Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση των εκδηλώσεων: Τον πρόεδρο, κ. Σταμάτη Καλαμιώτη, και τα μέλη Δ.Σ. του ΔΟΘ, τη διευθύντρια του ΔΟΘ, κ. Σέρκα Μουλκιαρώτου, την προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνα Ζαμπάκου, το προσωπικό του ΔΟΘ, αλλά και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Θηβαίων που συνέδραμαν στην υλοποίηση του προγράμματος. Θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στους Συλλόγους και χορωδίες του τόπου μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, στηρίζοντας για μία ακόμη χρονιά τον συγκεκριμένο θεσμό, τους καλλιτέχνες και σχήματα που μας ψυχαγώγησαν, αλλά και το υπέροχο κοινό που συμμετείχε και αγκάλιασε με αγάπη όλες τις εκδηλώσεις. Τέλος, να ευχαριστήσω το Αστυνομικό Τμήμα Θηβών και τη Δημοτική Αστυνομία, που φρόντισαν για την άνευ προβλημάτων διεξαγωγή της κυκλοφορίας τις ώρες των παραστάσεων.

Χάρη σε όλους εσάς τα «Πινδάρεια», παρά τις δυσκολίες, αντιξοότητες και ματαιώσεις, στέφθηκαν με επιτυχία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με ακόμη πλουσιότερο πρόγραμμα».

Σχόλια