Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

26-9-2022













Την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, δόκτορα Ελένη Μπενιάτα, υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιωργος Αναστασίου. Η κ. Μπενιάτα επισκέφθηκε τη Θήβα μαζί με εκπροσώπους των Κέντρων Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία(Κ.Ε.ΠΕ.Α) Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων, στην οποία συμμετείχε και ο προϊστάμενος του Κ.Ε.ΠΕ.Α Θήβας-Βοιωτίας, κ. Κώστας Μαστροθανάσης, συζητήθηκε η πρόοδος και οι δράσεις του Κ.Ε.ΠΕ.Α Θήβας, όπως και μελλοντικές πρωτοβουλίες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογικής συνείδησης.

Ο κ. Αναστασίου, από την πλευρά του, εστίασε στην αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων ενδεχομένως να ανακύψουν σε θέματα λειτουργίας των σχολείων και με γνώμονα την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές.

Σε αυτό το πλαίσιο, Δήμος Θηβαίων και Κ.Ε.ΠΕ.Α Θήβας θα συνεχίσουν να οργανώνουν από κοινού εκπαιδευτικές και ενημερωτικές δράσεις.

Σχόλια