2 ώ. πριν 16σχόλια Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί ο πάτερ Αντώνιος δεν φορούσε ποτέ τον σταυρό στο λαιμό του

1-12-2022Την ώρα που οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές μέχρι και ασελγείς πράξεις στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου συνεχίζονται και τα οικονομικά της ΜΚΟ είναι στο μικροσκόπιο των Αρχών, ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πάτερ Αντώνιος δεν φορούσε ποτέ τον σταυρό στον λαιμό του στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μεταφέρει πώς ερμηνεύουν οι ιερείς αυτή τη συμπεριφορά του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου.

Την ώρα που οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές μέχρι και ασελγείς πράξεις στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου συνεχίζονται και τα οικονομικά της ΜΚΟ είναι στο μικροσκόπιο των Αρχών, ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πάτερ Αντώνιος δεν φορούσε ποτέ τον σταυρό στον λαιμό του στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μεταφέρει πώς ερμηνεύουν οι ιερείς αυτή τη συμπεριφορά του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου.

«Εγώ εκκλησιάζομαι, κάθε Κυριακή όταν μπορώ από τις υποχρεώσεις μου και μιλάω με τους ευσεβείς πρωτοπρεσβύτερους της ενορίας μου. Τους ενόχλησε πάρα πολύ ότι σε καμία δημόσια εικόνα ο πάτερ Αντώνιος δεν φοράει τον σταυρό του» είπε αρχικά. «Όταν πήγαινε σε μια συνέντευξη, ή ήταν σε ένα κοινό λόγο, σε ένα κοινό βήμα, θα έπρεπε, μου λένε οι παπάδες, να φοράει το σταυρό του» προσθέτει.
«Όλοι οι πρωτοπρεσβύτεροι έχουν σταυρό που τους έχει απονείμει η εκκλησία. Αυτός δεν φόραγε ποτέ τον σταυρό που είναι υπόχρεος να φοράει. Οι παπάδες το ερμηνεύουν αυτό σαν αλαζονεία. Ο πάτερ Κυριάκος στην ενορία μου, μου το είπε ότι ήταν πολύ-πολύ αλαζόνας και δεν φορούσε το σταυρό του Θεού σε δημόσιο βήμα. Μέσα στις δομές είναι κατανοητό καθώς υπήρχαν και παιδιά από άλλες θρησκείες αλλά δημοσίως δεν δικαιολογείται» κατέληξε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Σχόλια