Άνδρας έμεινε για 5 ώρες μέσα σε σακούλα πτωμάτων σε γραφείο τελετών – Οι γιατροί τον δήλωσαν καταλάθος νεκρό

6-12-2022










Ενα τραγικό λάθος σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Βραζιλίας, αφού οι γιατροί δήλωσαν ως νεκρό έναν άντρα που ήταν ζωντανός, με αποτέλεσμα εκείνος να μείνει για 5 ώρες μέσα σε σακούλα πτωμάτων και να καταλήξει σε γραφείο τελετών.

Πρόκειται για τον 62χρονο Jose Ribeiro da Silva που νοσεί από καρκίνο στο στόμα και λαμβάνει σχετική θεραπεία, ο οποίος νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Hospital Estadual do Centro-Norte που βρίσκεται στο νοσοκομείο Goiano.

Σύμφωνα με τη nypost.com, ο άνδρας ήταν στο νοσοκομείο για θεραπεία στις 29 Νοεμβρίου και όταν πήγε ο γιατρός για να χορηγήσει τα φάρμακα, διαπίστωσε ότι ο άνδρας δεν ανέπνεε από το στόμα. Έτσι, τον δήλωσε νεκρό, αγνοώντας ότι ο ασθενής έπαιρνε ανάσες από μια τρύπα στο λαιμό του, αφού είχε υποβληθεί σε τραχειοτομή.

Έτσι, οι γιατροί τον έβαλαν σε σακούλα πτωμάτων και τον παρέλαβε γραφείο τελετών, ενώ ειδοποιήθηκε η οικογένεια του, πως είχε καταλήξει, λόγω επιπλοκών του καρκίνου και μάλιστα της έδωσαν πιστοποιητικό θανάτου. Παρόλα αυτά, στο γραφείο ένας υπάλληλος άνοιξε τη σακούλα για να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες προετοιμασίας του πτώματος για την κηδεία και ήρθε αντιμέτωπος με ένα ανατριχιαστικό θέαμα.

Σχόλια