ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της Θήβας

19-12-2022













Φώτα, λάμψη, κέφι, μουσική και πολλές εκπλήξεις περίμεναν μικρούς και μεγάλους που πλημμύρισαν την Κεντρική Πλατεία της Θήβας και συμμετείχαν στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης μας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, σχεδόν σύσσωμη η δημοτική αρχή, επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Θηβαίων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, με τη βοήθεια των παιδιών αλλά και του βοηθού του ‘Αι Βασίλη, μέτρησαν αντίστροφα και μαζί με το άναμμα του δένδρου φωτίστηκε και ο ουρανός με χιλιάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

«Νομίζω ότι όλοι περιμέναμε τα φετινά Χριστούγεννα με ανυπομονησία μικρού παιδιού. Γι’ αυτό και καταβάλαμε προσπάθεια να ντυθεί φέτος η πόλη μας στα γιορτινά της, όχι μόνο στην Κεντρική Πλατεία αλλά και στις συνοικίες της Θήβας. Κάθε όμορφο αποτέλεσμα αποτελεί συλλογική προσπάθεια, προσπάθεια ενός συνόλου ανθρώπων που εργάζονται στις υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου. Και κάθε δράση κι εκδήλωση είναι σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς μας συλλόγους και φορείς. Πραγματικά θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εργαζομένους του Δήμου, του ΔΟΘ και της ΔΗΚΕΘ για τη συμβολή τους στο στολισμό και την προετοιμασία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Ευχαριστώ και τους συλλόγους της πόλης μας, που ανταποκρίνονται κάθε φορά και συμμετέχουν στα δρώμενα των εορτών, πάντα με όμορφες ιδέες και με πολλή αγάπη. Επιτρέψτε μου να αναφερθώ ξεχωριστά στον Εμπορικό Σύλλογο, με τον οποίο σχεδιάσαμε μαζί το εορταστικό πρόγραμμα, και να σας παροτρύνω να στηρίξετε τα μαγαζιά της πόλης μας, να μείνετε Θήβα, να κάνετε τις αγορές σας στη Θήβα!
Σας εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία κι αγάπη!», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Αναστασίου.

Η βραδιά που είχε οργανώσει ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων(ΔΟΘ) ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, που διασκέδασαν παρέα με τον Άι Βασίλη και τους βοηθούς του και συμμετείχαν στις υπόλοιπες δραστηριότητες ψυχαγωγίας.

Πηγή:https://thiva.gr/%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%85%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%b7-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85/

Σχόλια