ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:2nd Sterea Run – o Δρόμος του Επαμεινώνδα

18-9-2023






Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας διοργάνωσαν τον 15ο Αγώνα Δρόμου «ο Δρόμος του Επαμεινώνδα».

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού διεξήχθη, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ο Δρόμος του Επαμεινώνδα. Ο αγώνας που έγινε θεσμός και αγκαλιάστηκε θερμά από συμμετέχοντες και θεατές, ξεκίνησε από το ιστορικό Τρόπαιο της μάχης των Λεύκτρων, υπό τον ζωηρό ρυθμό των τυμπάνων και περιλάμβανε διαδρομές ημιμαραθωνίου και 6,8 χιλιόμετρα.

Η εκκίνηση της διαδρομής του ημιμαραθωνίου έγινε στις 9.00 π.μ. και ακολούθησε την πορεία Τρόπαιο Λεύκτρων- Καπαρέλλι- Μελισσοχώρι- Λουτουφί- Τάχι- Θήβα με τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

Η εκκίνηση της διαδρομής των 6,8 χιλιόμετρα ήταν στις 10.00 π.μ. από την Πλατεία στο Λουτουφί – Τάχι – Θήβα με τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την απονομή των βραβείων στους αγωνιζόμενους από τον Δήμαρχο Θηβαίων κο Γιώργο Αναστασίου, τους Βουλευτές Βοιωτίας κο Λευτέρη Κτιστάκη, κο Γιώργο
 Μουλκιώτη, κα Γιώτα Πούλου αλλά και την Αντιπεριφερειάρχη Νομού Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά.
Δείτε εδώ τις τα αποτελέσματα του αγώνα : https://ftt.gr/epamein23/



Σχόλια