ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Βροχή τα βραβεία για τους επιτυχόντες απόφοιτους του Δήμου Θηβαίων

25-9-2023









Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ο Δήμος Θηβαίων διοργάνωσε εκδήλωση βράβευσης προς τιμήν των αποφοίτων που εισήχθησαν την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην κατάμεστη αίθουσα «Αλέξανδρος Κοφίνης» του Συνεδριακού Κέντρου Δήμου Θηβαίων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Βουλευτής Βοιωτίας, κα Γιώτα Πούλου, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου , κος Σπύρος Νικολάου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων, κα Ευαγγελία Τζουβελέκη, οι Αντιδήμαρχοι κος Γιώργος Παπασπύρου, κος Αναστάσιος Καμούτσης, κος Νίκος Κοβάνης, κος Αλέξης Φίλης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κος Κωνσταντίνος Στάικος, όπως και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Όλοι με τη σειρά τους παρέδωσαν τα βραβεία και τους επαίνους στους επιτυχόντες. Στην εκδήλωση βρέθηκε επίσης και ο κος Ευτύχιος Κοτσαμπασάκης , Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΔΙΑΔΙΠΕΘΙΒ, της εταιρείας που μαζί την ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ προσέφεραν φορητούς υπολογιστές στους τέσσερις απόφοιτους που πέτυχαν τις υψηλότερες βαθμολογίες σε ολόκληρο τον καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων. Αξίξει να σημειώσουμε τα ονόματα των διακριθέντων αποφοίτων με την υψηλότερη βαθμολογία:
Γεώργιος Μπόγρης – Ιατρική (Πάτρα)

Υαχία Καρίμ – Μηχανολόγων Μηχανικών (Αθήνα)
Κωνσταντίνος Κυριαζής – Σχολή Πυροσβεστών (Αθήνα).
Πετρίνα Νικήτα – Ψυχολογία (Αθήνα)
O Δήμαρχος Θηβαίων κος Γιώργος Αναστασίου αφού εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε απόφοιτους, γονείς και εκπαιδευτικούς, μεταξύ άλλων σημείωσε: « Είμαστε όλοι περήφανοι για τις νίκες και τις κατακτήσεις των παιδιών μας γιατί γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες ενός τόσο εξετασιοκεντρικού συστήματος όπως του ελληνικού, το άγχος και τις πιέσεις μέσα από τις οποίες διέρχεται ολόκληρη η οικογένεια.Οι νέοι είναι το μέλλον μας, ένα μέλλον που μας παρακινεί σε δημιουργική δράση και μας θωρακίζει με απωθυμένες αντοχές που συχνά δεν ξέρουμε ότι έχουμε.
Απευθυνόμενους στους απόφοιτους πρόσθεσε: « Περιμένουμε από εσάς να γράψετε τις νέες σελίδες στην ολοένα αναδιαμορφούμενη κοινωνική και επιστημονική πραγματικότητα».

H εκδήλωση απέπνεε έναν αέρα προοπτικής και ελπίδας αφού όλοι αισθανθήκαμε υπερήφανοι για τις κατακτήσεις της νέας γενιάς που είναι έτοιμη να χαράξει το δικό της, ξεχωριστό μονοπάτι. Ευχόμαστε σε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια, το ταξίδι της ενηλικίωσης και της γνώσης να ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές και να είναι γεμάτο από όμορφες εμπειρίες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Σχόλια