ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:To Δημοτικό Σχολείο Υπάτου λέει τα Κάλαντα στον Δήμαρχο

21-12-2023









Σήμερα το πρωί 21 Δεκεμβρίου το γραφείο Δημάρχου Θηβαίων πλημμύρησε από παιδικές φωνές. Το Δημοτικό Σχολείο Υπάτου με τους δασκάλους του επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Θηβαίων τραγουδώντας του τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Αγόρια και κορίτσια συνομίλησαν με τον Δήμαρχο και ενημερώθηκαν για τα καθήκοντά του και τη δράση του. Οι μικροί επισκέπτες προσέφεραν στον Δήμαρχο και το επιτελείο του ευφάνταστα δώρα όπως χειροποίητα μπισκότα που οι ίδιοι παρασκεύασαν, ημερολόγιο για το νέο έτος με φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις τους καθώς και ένα ξυλόγλυπτο προσωποποιημένο στολίδι δέντρου.

Οι δάσκαλοι του Σχολείου κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος και κ. Βασιλική Δεφίγγου απηύθυναν ενώπιον του Δημάρχου ηχηρό αίτημα για να αποτραπεί το κλείσιμο του Σχολείο Υπάτου και να μην μαραζώσει η περιοχή. Επίσης ζήτησαν την επάνδρωση του Σχολείου τους με Δασκάλους ειδικοτήτων προκειμένου να διδάξουν σημαντικά μαθήματα όπως η Γυμναστική, η Μουσική και η Πληροφορική.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου δεσμεύτηκε να ασκήσει πίεση για την αποδοχή των δίκαιων αιτημάτων τους κατανοώντας την ικανοποίηση αυτών των βασικών αναγκών.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοι κεράστηκαν με σοκολάτες, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αναψυκτικά και αφού αντάλλαξαν θερμές ευχές για «Καλά Χριστούγεννα» συνέχισαν την επίσκεψή τους στην Δημοτική Βιβλιοθήκη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΑΤΟΥ

Σχόλια