Κορινθία: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος πατέρας των «παλαιοχριστιανών» – Εργαζόταν με τηλεργασία σε δημοτική υπηρεσία

19-2-2024










Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/2) ο 45χρονος πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία, ενώ οι αστυνομικές αρχές ακόμη αναζητούν τα υπόλοιπα ανήλικα παιδιά του.

Ο 45χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας, συνοδεία εισαγγελέα και κοινωνικών λειτουργών. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια, αλλά και παραβίαση του νόμου για την υποχρεωτική φοίτηση των παιδιών του σε σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος του. Με εισαγγελική εντολή ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει για νοσηλεία τις επόμενες ημέρες. Ακόμη παραμένει άγνωστο το πού πού βρίσκονται τα υπόλοιπα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 45χρονος πατέρας δούλευε μέσα από την τρώγλη που ζούσε με την οικογένειά του. Εργαζόταν συγκεκριμένα, με τηλεργασία σε δημοτική υπηρεσία, εδώ και κάποιο καιρό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος του κατηγορουμένου αναμένεται να ζητήσει τριήμερη αναβολή, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε έξω από την πόρτα του εισαγγελέα στο korinthia24 και απάντησε στα όσα έχουν γραφτεί και ακούγονται για την οικογένεια.
Όπως είπε, τα δύο από τα έξι παιδιά του 45χρονου είναι από τον πρώτο του γάμο. Παράλληλα, απέκλεισε τα σενάρια περί αιμομιξίας, λέγοντας πως η κόρη του είναι έγκυος από άλλον άνδρα και όχι από τον πατέρα.

Σχόλια