Αγρότες μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: “Στα μπλόκα οι τελικές μας αποφάσεις”

13-2-2024








Στα μπλόκα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις των αγροτών μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Μόνοι αρμόδιοι να αποφασίσουν είναι οι ίδιοι οι αγρότες“, δήλωσαν μέλη της 15μελούς επιτροπής μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας ότι οι τελικές αποφάσεις για το αν θα σταματήσουν ή όχι τις κινητοποιήσεις, θα παρθούν στα μπλόκα.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας ανέφερε αρχικά πως “με τη δύναμη των αιτημάτων μας, τη δύναμη των μπλόκων μας και τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη από τους φορείς και τον ελληνικό λαό, ήρθαμε στη σημερινή συνάντηση στο ανώτερο δυνατό κυβερνητικό επίπεδο να θέσουμε τα δίκαια αιτήματα που έχουμε”, παρά το γεγονός ότι όπως είπε δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων τους. “Εμείς θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα για ό,τι συζητήθηκε σήμερα, θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες”, δήλωσε ο Ρίζος Μαρούδας.

Σχόλια